Powered by Smartsupp

Przedłużamy rekrutację do 15 października!

więcej

Sprawdź nasze promocje

więcej

Pracownia VR

więcej

Bezpieczeństwo wewnętrzne

więcej

Kryminologia

więcej

Kosmetologia

więcej

Prawo

więcej

Psychologia

więcej

Dietetyka

więcej

Pedagogika

więcej

Studia podyplomowe

więcej

Mikrobiologiczne zagrożenia związane ze spożyciem surowego mleka

« wróć
Instytut Dietetyki Wyższej Szkoły Biznesu i Nauk o Zdrowiu chciałby zaprosić Państwa na bezpłatne webinarium
pt. "Mikrobiologiczne zagrożenia związane ze spożyciem surowego mleka",
 
organizowane przez dr. Dominika Matusiaka (d.matusiak@medyk.edu.pl).
 
Webinarium odbędzie się 24 kwietnia 2021 r. o 15.00 za pośrednictwem platformy Microsoft Teams i będzie trwać jedną godzinę.
 
Kurs dedykowany jest dla wszystkich studentów i absolwentów kierunków medycznych (szczególnie dietetyki i medycyny). W ramach webinarium przewidziane są prelekcja oraz aktywny udział słuchaczy w formie dyskusji.
Każdy uczestnik otrzyma certyfikat potwierdzający udział w kursie.
 
Webinarium jest bezpłatne.
Link do zapisania się na kurs na platformie Microsoft Teams:

created by: Strony Internetowe Łódź